Laat het bestraten van uw oprit over aan de vakmannen van CK & Co

Geniet van piekfijn afgewerkte klinkerwerken!

Droomt u van de perfecte oprit of een gezellig terras? De eerste stap is een betrouwbare vakman contacteren! In regio Willebroek kan u steeds terecht bij CK & Co voor degelijk uitgevoerde klinkerwerken. Wij voeren bestratingswerken uit met het materiaal van uw voorkeur: klinkers, blauwe steen, keramische tegels... wat bij uw smaak en binnen uw budget past.

Zaakvoerder Karel Christiaens heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector en staat als zelfwerkend patroon steeds mee op de werkvloer. Met nauwlettend oog ziet hij erop toe dat uw klinkerwerken perfect worden afgewerkt: een proper resultaat gegarandeerd!

Laat uw oprit, terras of tuinpaden gerust door ons kleine team onder handen nemen. Het resultaat zal u verrassen, want het aanzicht van uw huis en tuin zal helemaal anders zijn. De kers op de taart na nieuwbouw- of renovatiewerken!

Aarzel niet wanneer u nog een specialist in bestratingen zoekt. In en rond Willebroek heeft u hem gevonden bij de aannemers van CK & Co. Bel ons vandaag nog op en profiteer van een gratis prijsbestek!